LOADING...

Умната стая на моето бебе

         Дали оборудвате детска стая за първи път? Или вече имате голям опит и желаете да въведете подобрения? Няма значение. Със сигурност вече знаете, че най-важното нещо в нея е невидимо – въздухът. Така че със сигурност ще Ви бъде нужен контрол на климата в дома Ви. Още в началото на XX век става ясно, че температурата и влажността на въздуха имат пряко влияние над здравословното състояние на човека, но най-вече върху новородените и бебетата. Но защо температурата и влажността на въздуха имат такова влияние?

          На първо място, бебетата все още не могат сами да контролират телесната си температура, затова е изключително важно да създадете добър температурен баланс. Освен това е добре известно, че някои вируси, включително грипният, се чувастват по-добре в по-студен и сух въздух. А никой не иска те да се чувстват добре, особено в стаята на неговото бебе. Прекалено влажният въздух в дома благоприятства развитието на плесени и акари, а прекалено сухият води до раздразнения на лигавиците, очите и кожата. Всичко това налага нуждата от баланс и контрол. Поне по отношение на климата в дома Ви.  

Естествено Вие имате много задължения и не можете да прекарвате дълго време втренчени в уреда за измерване на влага и температура. Дали няма някакъв друг вариант?  

  Има, разбира се. Какво Ви е нужно?

  1. електрическа печка по избор
  2. овлажнител за въздух по избор
  3. УМЕН КОНТАКТ
  4. УМЕН СЕНЗОР ЗА ТЕМПЕРАТУРА И ВЛАЖНОСТ
  5. УМЕН ХЪБ
  6. Мобилно приложение

  И така можете просто да включите електрическата печка и овлажнителя за въздух в УМНИЯ КОНТАКТ.

  Сензорът за температура и влажност работи прецизно, неуморно и умно. УМНИЯТ ХЪБ е информационният мост между сензора и мобилното приложение.

           А защо Ви е мобилното приложение? Ами чрез него настройвате автоматизацията. Или по-умно казано : ако влажността на въздуха падне под 49% овлажнителят ще се включи автоматично, а когато достигне 51% – ще се изключи. По същия начин печката ще работи при температура под 23 градуса и ще се изключи автоматично при достигането им.  

          Защо е умно ли? Защото е добро за здравето на първо място. Освен това е икономично. Една такава разумна инвестиция оптимизира разходите за електричество. Защото няма никакъв излишен разход. Освен това Ви спестява време и енергия, тъй като всичко се случва автоматично. Умно, нали?  

  След като упражнихте контрол над климата, нека поговорим за атмосферата. Известно е, че за нея особена роля изиграва осветлението. Освен за добрата обстановка в дома Ви, то е особено важно за стаята на Вашето бебе. Както знаете, страхът от тъмното е широко разпространен сред децата…и не само. Така че Ви е нужна светлина!  

  Представете си, и тук има умно решение. Какво Ви е нужно:

  Благодарение на умната електрическа крушка няма да имате никакви проблеми с тъмнината, защото просто няма да има тъмно. През мобилното приложение можете да активирате функцията изгрев/залез. По залез умната електрическа крушка започва да свети автоматично, а при изгрев – загасва. Така предотвратявате познатата ситуация с пропуснатата крушка, оставена да свети ненужно цял ден. По този начин пестите средства за електричество и разбира се, енергията на Земята.


 Звездният проектор е още един умник, който е изключително полезен за детската стая. Доказано е, че стимулирането чрез светлина влияе ползотворно върху развитието на сетивата при бебетата. За по-големите деца звездният проектор може да бъде добро забавление и средство за развиване на въображението. Особено като имате предвид, че чрез мобилното приложение може да се контролира от всяка точка на света…или апартамента. Разбира се, звездният проектор създава романтична и магична атмосфера, която е приятна и интересна и за възрастните.  

В стаята на Вашето дете нека бъде светлина! И то умна.  

         Умният човек спестява средства, но най-вече време и енергия, които да инвестира в съществени неща. Разбира се никой не пести от грижите за своето бебе. И нека децата растат здрави, весели и умни. А какво прави най-умният човек? Той оставя вместо него да пести умната стая на неговото бебе.  

Вашият коментар